• 2012-12-13
    Skorzystaj z atrakcyjnych promocji i znajdź swoje wymarzone mieszkanie w programie Rodzina na Swoim!
    Na wszystkich odwiedzających biura sprzedaży ROBYG podczas dnia otwartego 15 grudnia czekała specjalnie przygotowana pula mieszkań w promocyjnych cenach, natomiast każdy kto zdecydował się na zakup mieszkania w jednej z warszawskich inwestycji otrzymał karty podarunkowe o wartości 2 tys. zł.

• 2012-10-04
    Szukasz wymarzonego mieszkania? Przyjdź do ROBYG na dzień otwarty!
    Kompleks strzelistych apartamentowców z niesamowitym widokiem na Zatokę Gdańską, kameralne osiedle Słoneczna Morena uwodzące wysokim standardem wykończenia oraz rodzinne, doskonale skomunikowane z centrum miasta Lawendowe Wzgórza. Właśnie tym inwestycjom grupy ROBYG można było przyjżeć się z bliska podczas dni otwartych ROBYG w Gdańsku.

• 2012-09-20
    Złap ostatnie promienie słońca – przyjdź w weekend na piknik ROBYG!
    Podczas dni otwartych osiedla Young City – w dniach 22 i 23 września – ROBYG zorganizował rodzinny piknik. W trakcie trwania imprezy, zainteresowani kupnem mieszkania mogli nie tylko poradzić się specjalistów ROBYG, ale także skorzystać z promocji, w której ceny mieszkań zaczynały się już od 5800 zł za mkw.

• 2012-09-15
    ROBYG na Targach „Nowy Adres” w gdańskim Amber Expo
    Albatross Towers, Lawendowe Wzgórza i Słoneczna Morena – właśnie te inwestycje Grupa ROBYG zaprezentowała podczas tegorocznej edycji Targów Nowy Adres. Wystawa odbyła się w dniach 15–16 września 2012 roku przy ul. Żaglowej 11 w Gdańsku, a ekspozycja dewelopera dostępna była na stoisku nr C1 tuż przy wejściu. Podczas targów mieszkania oferowane przez ROBYG dostępne były w promocyjnych cenach.

• 2012-09-12
    Wiecha nad Albatross Towers
    Powstała pierwsza, 17-piętrowa wieża Albatross Towers – inwestycji realizowanej przez Grupę ROBYG w Gdańsku. Mierzy 56 metrów i liczy 154 lokale. W ramach inwestycji powstaną jeszcze 4 wieże, a na całość składać się będzie 720 apartamentów. Osiedle zlokalizowane jest w bliskiej odległości od morza, a jednocześnie w pobliżu znajduje się wiele sklepów, restauracji, przedszkoli i szkół. W dniu 12 września odbyła się uroczysta wiecha z udziałem wykonawców budynku

• 2012-06-15
    Wojciech Okoński, prezes ROBYG SA Biznesmenem Roku w Pomorskiem
    Zbigniew Wojciech Okoński, prezes zarządu ROBYG SA, został uhonorowany tytułem „Biznesmena Roku” województwa pomorskiego w XVIII edycji plebiscytu organizowanego przez Konwencję Przedsiębiorców Województwa Pomorskiego. Członkowie Konwencji wyłonili zwycięzcę z grona 10 nominowanych. Konkurs ma na celu nagrodzenie ludzi biznesu Pomorza, legitymujących się wielkimi osiągnięciami gospodarczymi i kierujących się zasadami etycznymi w biznesie. Spółka ROBYG SA realizuje obecnie 3 inwestycje mieszkaniowe w Gdańsku.